dimarts, 5 de juny del 2012

Entrevista a Amparo Gilabert Vilaplana

És una dona que forma part de l'associació d'ames de casa de Salem, I li hem fet unes quantes preguntes per a saber sobre la seua faena.

A quina associació pertany? En quin any es va formar? 
Doncs , s'anomena associació d'ames de casa "Tyrius" de Salem i es va formar fa dos anys ,es a dir ,al 2010.

Quin càrrec té? I des de quant?
Sóc vocal de la junta a la que en la que estic., que serem unes set o vuit dones.I sóc vocal des que es va formar.

Quantes persones hi ha en l'associació?
Són unes 78 dones en l'associació , en les que hi ha de totes les edats i de treballadores i de jubilades.

Quines tasques fas?
Doncs en la faena de vocal, en general es tasca de totes però jo sóc la que he de cobrar les quotes , solc ser la que més es dedica(O digué somrient)

Quan de temps li dediques a l'associació?
(Pensativa va dir...)
Doncs... prou de temps perquè en organitzar exposicions , és molt de temps. Per exemple, la primera setmana que vam començar en una exposició vam tres diumenges per la veure com l'organitjariem. Perquè no ens podíem aclarir. I després en les altres ja era menys temps com en els sopars que realitzem les reunions, que poden ser 2 o 3 dies.

Què és el que més t'agrada i el que menys de les teues tasques? 
Doncs.. (es va parar a pensar) , el que més és que les dones majors sempre estan opinant sobre el que fem , que si quadrets i socarrats , ... sempre diuen la opinió bona. En canvi es diferent amb les més joves , que si critiquen, i no tenen opinió bona... però al fi i al cap tot ix bé. .

Et tornaries a presentar a aquest càrrec?
(Es va riure) -La veritat és que jo no el vaig elegir... en van dir de aquestes tasques per a tu aquesta. I diga'm que va ser per obligació. Perquè sempre som les mateixes qui tenen aqueix treball.

Quines tasques fa l'associació?
Fem de tot un poc ; que si realitzem per a tot el poble un viatge , excursions de senderisme... També es fan xarrades , com per exemple , van fer farà dues setmanes , la de seguretat. També hem fet la del reciclatge, però el que més ens agrada són els tallers perquè ens divertim ensenya-nos a fer coses noves. Com hem fet socarrats,tallers de cuina, degustacions, i amb el que guanyem realitzem sopars amb alguna animació , així ens divertim.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada